Aangepaste openingsuren en maatregelen COVID-19

Beste klant,

Ook bij MAN Truck & Bus zijn de veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten als onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus dan ook nauwlettend in het oog en nemen sinds de start de aangepaste voorzorgsmaatregelen.

We volgen de adviezen van de overheid en andere officiële instanties nauwlettend op en passen onze dienstverlening in functie hiervan voortdurend aan.

Concreet houdt dit volgende maatregelen in (onder voorbehoud van wijzigingen):

  • Onze filialen blijven geopend op werkdagen en dit van 8u00 tot 16u30 (wij verzoeken u uitdrukkelijk om de richtlijnen met betrekking tot “Social Distancing” en de verspreiding van COVID-19 nauwlettend te respecteren)
  • Voorrang wordt verleend aan de meest urgente herstellingen
  • Komende zaterdagenblijven de filialen gesloten volgens de richtlijnen van de regering (en dit tot nader order tot en met zaterdag 04/04)
  • Onze depannagedienstblijft, zoals gebruikelijk, 24u/24 en 7d/7 operationeel en is via het nummer van Mobile 24 bereikbaar ( 00800 66 24 53 24)
  • Aan de hand van onze MAN websites houden we u verder op de hoogte van de meest recentste ontwikkelingen en aangepaste openingsuren

Wij danken u voor uw begrip en doen al het mogelijke om u een optimale dienstverlening te blijven garanderen in deze uitzonderlijke tijden, rekening houdende met de gezondheid van elkeen. Door de krachten te bundelen, komen we deze situatie samen te boven.

Wij wensen u en uw omgeving een goede gezondheid toe en blijven te uwer beschikking.