Aangepaste openingsuren en maatregelen COVID-19

Beste Klant,

Ook bij MAN Truck & Bus zijn de veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten als onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus dan ook nauwlettend in het oog en nemen sinds de start de aangepaste voorzorgsmaatregelen.

We volgen de adviezen van de overheid en andere officiële instanties zorgvuldig op en passen onze dienstverlening in functie hiervan voortdurend aan. Om de gezondheid van onze klanten en van onze medewerkers veilig te stellen zijn we genoodzaakt om volgende concrete maatregelen te treffen (onder voorbehoud van wijzigingen):

  • vanaf 20/03/2020 tot en met 05/04/2020 sluiten we onze werkplaats voor alle niet dringende herstellingen of onderhouden. Indien u een afspraak heeft tijdens deze periode, zal u gecontacteerd worden voor een nieuwe afspraak.
  • Verder zijn wij ook verplicht de toegang tot de werkplaats & receptie af te sluiten voor niet medewerkers.
  • Wij blijven echter telefonisch bereikbaar op het nummer 03/ 353. 16 30 en Onze depannagedienstblijft, zoals gebruikelijk, 24u/24 en 7d/7 operationeel en is via het nummer van Mobile 24 bereikbaar
    ( 00800 66 24 53 24)
  • Aan de hand van onze MAN website houden we u verder op de hoogte van de meest recentste ontwikkelingen en aangepaste openingsuren

Wij danken u voor uw begrip en doen al het mogelijke om u een optimale dienstverlening te blijven garanderen in deze uitzonderlijke tijden, rekening houdende met de gezondheid van elkeen. Door de krachten te bundelen, komen we deze situatie samen te boven.

Wij wensen u en uw omgeving een goede gezondheid toe en blijven te uwer beschikking voor eventuele vragen.